onsdag 7. juli 2010

Mitt første staffelikort

Jeg har deltatt i et par auksjoner på forumet på http://www.scrapping.no/ i det siste, og det har resultert i innkjøp av mønsterark og bazzill..... gode kjøp begge to, men å bruke arkene kan være en utfordring. Jeg har tenkt på et par av mønsterarkene og har hatt lyst til å bruke dem til noe, og her er resultatet.
Jeg har brukt gul bazzill, to mønsterark fra Basicgrey og det lysegrønne er fra Kaleidoscope. Motivet har jeg funnet på nettet og teksten er fra en stempelplate fra North Stamps. I tillegg har jeg brukt brads formet som skruer, nøkkelcharms og stickers jeg har fått. Og sånn ble det inni:
Her har jeg brukt tekststempler fra samme stempelplate + et gratulasjonsstempel som jeg ikke vet hvor kommer fra. Og satt opp ser kortet slik ut
og slik sett fra siden

Dette var morsomt å lage og jeg tror jeg skal lage flere slike

4 kommentarer:

Nina sa...

Wow, så stilige og knæsje farger!! Super stilig kort altså :)

Anonym sa...

Stilig kort og flotte farger. Ikke slike farger man velger vanligvis men morsomt med litt andre farger.

Kari sa...

Så fint kort i friske, fine farger! Har ennå ikke dristet meg til å lage staffelikort :-)
Gjetter at du koser deg i solskinn og varme om dagen. Følger alltid med på været i Halden - eldste datteren vår bor jo der, og har alltid litt finere og varmere vær enn oss. Ikke verst her heller, men såpass lite sol at man kan være inne med god samvittighet og lage kort :-)

Klem, Kari

Liv Torunns hobbykrok sa...

Det ble stilig... artig med litt friske farger også..