søndag 22. november 2009

Hobbyrommet mitt

begynner å ta form. Ikke alt er på plass enda, men det går sakte men sikkert framover. På dette bildet ser dere kortkroken min. Den er liten så jeg jobber med å finne hensiktsmessige oppbevaringsløsninger. I den forbindelse fant jeg en fantastisk flott reol til oppbevaring av papir som passet perfekt for meg. Da det er lite veggplass her pga av skråtaket måtte det være noe som passet inn under pulten. Og dere ser sikkert at den passer fint. Jeg har kjøpt den hos http://www.paperwishes.com/.
Her ser dere sybordet mitt. Det er fortsatt dette jeg driver mest med og det har derfor fått størst plass. Det er derssuten den aktiviteten som krever størst plass. Som dere kanskje kan se sitter jeg med ansiktet mot vinduet og kan nyte utsikten innimellom sømmen.
Langs veggen har jeg satt opp en arbeidsplate med hyller fra Ikea som ben i tillegg til at jeg også har to vanlig ben. Disse hyllebena er helt supre med plass til permer og tidsskriftbokser med plass til hobbyblader etc... Oppå plata har jeg skjærematte og et lite strykebrett fra Ikea.
Da det er liten plass til reoler, ble disse kommodene løsningen for oppbevaring av stoff og annet som jeg trenger til mine hobbyer. I skuffene ligger stoffene pent sortert etter farger og jeg har god plass til oppbevaring av kontorutstyr, og annet hobbymateriell. Kommodene har jeg kjøpt for en billig penge på Jysk, men de fungerer utmerket til mitt bruk.Foran sybordet og inntil veggen har jeg en liten reol der jeg oppbevarer alle hobbybøkene mine. Denne har jeg kjøpt på Skeidar.Foran vinduet har jeg plassert to kurvstoler kjøpt på Skeidar. Her kan jeg ta imot besøk av mannen min (eller noen andre) og /eller sitte med håndsøm eller annet smått som jeg kan ha i fanget. Eller bare rett og slett nyte utsikten og kose meg med en kopp kaffe eller te. Kanskje til og med et glass vin eller en bok.
Fortsatt er det noe småtteri som mangler.... ønsker meg et par småbord, et til skriveren og et til å ha kaffekoppen på foran vinduet. Men det kommer etterhvert som jeg finner det jeg vil ha. Jeg er så fornøyd med dette rommet og storkoser meg her

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Wow det var jo helt supert. Her har du et flott hobbyrom. Gleder meg til å komme på besøk. Januar er det syhelg eller?

Anonym sa...

Hei, Bjørg!

Takk for kommentaren. Måte innom å titte litt her og, mye fint og ikke bare søm du holder med. Synes kurset vi var på var gøy, blir nok en til syskrin jeg lager ( kanskje før jul....)Ha en fin uke ;_)