torsdag 29. april 2010

Sketchy colors #21

Denne ukens fargeutfordring var grønt og gull og her er mitt bidrag 
Jeg har brukt bazzill, mønsterark fra Paperwishes og Nille. Perler og stempel har jeg kjøpt fra Kreativ hobby og fløyelsbåndet er fra Panduro. Pyntenålene har jeg kjøpt av Kari som lager og selger dem i sin blogg Smått og godt. Blomstene er jeg usikker på hvor jeg har fått fra....
*
Og inni ble kortet ble det sånn

tirsdag 27. april 2010

Sukkersøtt utfordring #81

Denne gangen er det rammer som gjelder, Mitt bidrag er kanskje litt på siden, men jeg har rammet inn motivet med en svart smal ramme. Og slik er det
Jeg har laget dette kortet på bestilling, Det skal være til en konfirmant som er veldig opptatt av fotball og favorittlaget er Manchester United. Jeg kopierte opp logoen til MU og laget mitt eget mønsterark ved å kopierer logoen inn i Word og så kopiere den mange ganger. Arket printet jeg så ut i litt tykt papir, og er veldig fornøyd med resultatet. Motivet er hentet fra billedgalleriet i word og er printet ut på litt tykt papir.
Inni kortet har jeg brukt samme oppsett, men har snudd ovalene, På venstre side har jeg laget en lomme til å ha penger i og her har jeg limt inn logoen til det lokale fotball-laget som han spiller på. Kortet er holdt i rødt og svart som er fargene til dette laget,

onsdag 21. april 2010

SKetchy colors #20

Denne gangen var utfordringen i Sketchy colors en skisse. Og her er mitt bidrag:
Jeg har brukt bazzill, mønsterark og stickers fra Paperwishes. Motivet fant jeg på nettet i bloggen som heter Shabby chic papirskatter. Tallene har jeg stanset ut med Quickutz og embosset med Utee. Dette er et bestillingskort til en som har fylt 50 år og som nettopp har fått oppfylt sin drøm....å starte kafe. Charmsen har jeg fått.
Og sånn ble kortet inni

 

lørdag 17. april 2010

Sketchy Colors #19

Her er mitt mitt bidra til denne ukens utfordring. Litt sent ute som vanlig, men jeg klarte denne gangen også.
Motivet har jeg fått. Ellers har jeg brukt Bazzill, mønsterark fra Paperwishes, grå halvperler, charms, roser, roseknopper og rosa organsabånd.

mandag 12. april 2010

Bursdagskort



















Dette kortet laget jeg for en stund siden. En jeg kjenner fyller 30 år og skal få kortet. Motivet har jeg hentet fra nettet. Det er stanset ut med Spellbinders. Elllers har jeg brukt en gammel bokside, organzabånd og blomster. Mnsterarkene er fra Paperwishes og pyntenålenen har jeg kjøpt av Kari som selger dem gjennom bloggen sin Smått og godt. Tallene er chipboard som jeg har embosset med Utee.
Og slik ble det inni:

fredag 9. april 2010

Sketchy colors #18


















Dette er mitt bidrag til utfordringen i Sketchy colors denne uka. Jeg har brukt bazzill, pynteark jeg har fått gjennom Hobbyklubben, klistremerker og sort smalt silkebånd. Jeg syns mønsterarkene er spreke, men litt vanskelig å bruke, men da jeg først fikk dem på plass, ble jeg veldig godt fornøyd. Og sånn ble kortet inni:

mandag 5. april 2010

Sukkersøtt utfordring #78

















'

Her er mitt bidrag til Sukkersøtts utfordring. Jeg har brukt bazzill, mønsterark og brads fra Paperwishes. Motivet har jeg malt med distress ink og ellers har jeg brukt et bredt bånd og charms som jeg ikke vet hvor jeg har kjøpt. Kortet er vel et typisk guttekort og kan brukes til en konfirmant f.eks. Har laget en lomme inni kortet der man evt kan putte penger.

Og slik ble det inni;