onsdag 31. mars 2010

Sketchy colors #17

Her er det innevær så jeg benyttet anledningen til å lage et konfirmasjonskort som jeg har fått bestilling på. Kortet skal være til en hestejente og da jeg fikk et ark med hester av søsteren min som var i en litt mørk oransj tone, fant jeg ut at dette godt kunne være mitt bidrag til denne ukes utfordirng i Sketschy colors der de ønsket seg oransj, brun, turkis og hvit. Og slik ble kortet:.



















Jeg har brukt hvit bazzill, mønsterark fra Paperwishes og Sugartree. Motivet har jeg fått og malt med distress. Ellers er det bånd fra Paperwishes, perler, og roser. Teksten er kjøpt på Kreativ hobby og jeg har sydd rundt kantene.
Inni har jeg brukt samme oppsettet, men snudd litt på ovalene. Her har jeg brukt litt andre blomster, men brads og rondeller, ellers er det veldig likt utsiden. Bak ovalen med tekst på til venstre skjuler det seg en liten lomme der man kan putte penger. Det kan dere se på neste bilde.


Så får vi håpe giveren og mottakeren blir fornøyd....

Litt søm igjen

Datteren min ønsket seg en påskeløper og da det nærmet seg påske med stormskritt kastet jeg meg over symaskinen, Hadde en del gule kvadrater fra før av,og sydde sammen disse. Utfordringen ble å finne noe som passet som ramme rundt og etter en del tankevirksomhet endte jeg opp med noe lysegrønt .... litt dust for å dempe ned det skarpe gule og fordi jeg ikke hadde noe gult som passet. Ble egentlig ganske godt fornøyd. Og det ble datteren min også.

fredag 19. mars 2010

Sketchy colors #15



















Her er mitt bidrag til ukens utfordring i Sketchy colors. Jeg har brukt et ark fra Paperwishes og et papir jeg ikke vet hvor kommer fra. Hjertet i midten har jeg klippet ut i akvarellpapir og embosset med Utee i gull. Rundt det har jeg montert roser. Sløyfen er laget av bånd kjøpt som pakkebånd og hjertet er fra Creative Company. Tekststempelet er kjøpt på Kreativ hobby.

Og slik ble det inni..... egentlig veldig godt fornøyd. Spesielt med hjertet som jeg har brukt Utee på.

lørdag 13. mars 2010

Sketchy colors #14

Her er et nytt kort med utgangspunkt i skissen til Sketchy colors. Jeg har brukt bazzill og mønsterpapir og stempel fra Paperwishes, Hanglaren er malt med distress ink refiller. Knapper fra og charms fra jeg vet ikke hvor. Gratulerer stempelet og stempelet inni kortet er kjøpt fra Kreativ hobby.

Og inni blr kortet mitt sånn:

fredag 12. mars 2010

Sketchy colors #14

Her er mitt bidrag til ukas utfordring. Jeg har brukt bazzill, mønsterark og brads fra Paperwishes. Og inni ble det sånn:

onsdag 10. mars 2010

Sukkersøtts utfordring #75 - Vår

Temaet hos Sukkersøtt denne gangen var vår, og da jeg fant dette søte motivet på nettet fant jeg ut at det passet perfekt. Jeg har ellers brukt bazzil, mønsterark fra -nille og Paperwishes, bånd fra Paperwishes, blomster,blad og perler som jeg ikke husker hvor jeg har kjøpt. Tekststempelet inni kortet er fra Kreativ hobby og det andre stemplet som jeg har stemplet rundt kantene er fra Paperwishes, Blomster og sommerfugler har jeg fått.

lørdag 6. mars 2010

Sketchy colors #13

Puhhhh jeg rakk det !!!. Denne ukens utfordring fra Sketchy colors ble løst på denne måten av meg
 Jeg har brukt bazill, mønsterark og bånd fra Paperwishes, roser, charms og halvperler som jeg ikke kjenner merket til. Motivet er malt med distress ink refiller. De fantastisk fine nålene har Kari laget og du finner dem på Smått og godt.


Og inni ble det sånn. Litt vanskelige farger, men det ble ganske ok til slutt

fredag 5. mars 2010

Bjørgs lille røde

For et par uker siden var jeg så heldig å få meg en rød liten pc...... Måtte jo lage en veske jeg kunne ha den i som jeg kan ta med meg på møter etc.... Da var det bare å sette seg ved symaskinen og dure vei. Og her ser dere resultatet: Legg merke til knappene... Dem ser dere bedre her.  Og så et par bilder av vidunderet