søndag 28. februar 2010

Sukkersøtt utfordring #74

Denne gangen er det skisseutfordring his Sukkersøtt. Denne gangen ble kortet mitt som dette her. Jeg har brukt bazzill, mønsterark fra Inkido, charms og bånd som jeg ikke vet hvor jeg har kjøpt. Motivet har jeg printet ut på fotopapir og det ble veldig fint syns jeg. Inni har jeg benyttet samme oppsett med en liten vri. Stempelene er fra Kreativ hobby og Paperwishes

onsdag 24. februar 2010

Sketchy colors #12

Nok en utfordring fra Sketcy colors og den likte jeg veldig godt og kommer sikkert til å bruke den flere ganger. Denne gangen ble det et konfirmasjonskort. Jeg fant motivet på nettet og printet det ut. Ellers har jeg brukt mønsterpapir fra  Paperwishes, halvperler i hvitt og rosa og stempel kjøpt på Kreativ hobby. Inni har jeg brukt samme oppsett, også her med et stempel fra Kreativ hobby.
 

søndag 21. februar 2010

Nytt kort

Inspirert av et nydelig mønsterark fra Paperwishes laget jeg dette kortet. I tillegg til dette mønsterarket har jeg brukt bazzill, bånd og blomster fra Paperwiahes, roser kjøpt i en lokal hobbyforretning og halvperler fra en lokal bokhandel.

Og slik ble kortet inni....

torsdag 18. februar 2010

Sketcy colors #11

Denne ukens utfordring hos Sketchy colors er å bruke fargene mørk grønn, lys grønn og rosa. Og dette er mitt bidrag. Motivet har jeg funnet på nettet og ellers har jeg brukt mørk grønn bazzill, rosa mønsterark som jeg ikke vet hvor kommer fra og lysegrønt mønsterpapir fra Wisteria. videre har jeg pyntet med roserog bling. Gratulerer-stemplet er fra Kreativ hobby og her har jeg stemplet og embosset med sølv.








Inni har jeg brukt samme oppsett, men snudd litt på det hvite. I tillegg har jeg brukt rosa, grønne og hvite blomster og lysegrønne halvperler.

tirsdag 9. februar 2010

Sketchy colors #10

Her er mitt bidrag til ukens utfordring.... litt 70-tallslook. Jeg har brukt bazzill, mønsterark og brads fra Paperwishes, stempel fra KH-design (tror jeg)  og halvperler kjøpt i en lokal bokhandel.

Og her er innsiden av kortet og baksiden med mitt personlige stempel.

lørdag 6. februar 2010

Sketchy Colors #9

Her er mitt bidrag til denne ukas utfordring, rødt og svart. Litt sent ute, men det holder vel akkurat. Har brukt bazzill, mønsterark, stickers, brads og bånd fra Paperwishes. I tillegg har jeg brukt halvperler og bokstaver kjøpt i en lokal bokhandler og blomster jeg har fått. Stemplet er kjøpt fra Kreativ hobby og jeg har brukt Martha Stewaret border punch.  

fredag 5. februar 2010

Bursdagskort igjen

Et nytt bursdagskort beregnet til en av jentene på jobben. Har brukt bazzill, mønsterpapir fra Paperwishes, bling og  roser. Jeg har fått prøvd den nye Martha Stewart punchen min og en die som jeg har fått fordi jeg registrerte min Epic.  Her er innsiden: