søndag 20. desember 2009

Julekort igjen.

Et enkelt kort. Syns det ble veldig dekorativt likevel. Har brukt bazill, mønsterark kjøpt på Scrappiness. Motivet er fra et mønsterark jeg kjøpte i fjor og som jeg ikke vet helt hvor kommer fra. Ellers har jeg brukt papirblonde fra Creative company, stjernebrads fra Paperwishes og gulltråd som jeg ikke vet hvor jeg har kjøpt.





.

Inni er det samme oppsettet.

fredag 18. desember 2009

Nytt julekort

Julen nærmer seg med raske skritt og tradisjonen tro er jeg ikke ferdig med julekortene mine, men det er vel hyggelig å få julekort i romjula også??? Her har jeg brukt bazill, pyntepapir fra Inkido, spellbinders, stempel fra Kreativ hobby, blomster og bling fra Kort og godt.








Innsiden har samme farger og oppsett som utsiden, men jeg har snudd dem litt forskjellig vei. Her har jeg også brukt stickers fra Paperwishes.

torsdag 17. desember 2009

Til- og fralapper

Her er årets til- og fra lapper.... Tagsen har jeg skjært ut selv og pyntet med egenkomponert bakgrunn laget av restepapir, Jeg har brukt dobbeltsidig kontaktpapir som jeg har limt på rester av julepapir i rødt og brunt. mellom stripene har jeg strødd dekorsand og til slutt har jeg fiksert med hårspray. Stjernene og hjertene har jeg kjøpt på -nille.

lørdag 12. desember 2009

Bursdagskort

En forsinket bursdagshilsen ble sendt forleden dag. Her har jeg brukt ark og klistremerker fra Paperwishes og ark fra en gammel bok som har fått litt farge på seg. Blomster fra nille som har fått litt gull glitterlim på seg, roser kjøpt hos Papirgleder og fløyelsbånd fra Panduro. Bladene er punchet ut og har fått litt glimmermist på seg.








Inni har jeg nesten det samme oppsettet, men med litt variasjon....

tirsdag 8. desember 2009

Sketchy colors #2


Her er mitt bidrag til denne ukens utfordring. Jeg har laget et slags mappekort. Jeg har brukt papir fra Imaginisec, tekst fra Kort og godt og Stjerner fra -nille










Når jeg åpner kortet ser det slik ut. Har brukt en papirrest som jeg har hatt liggende, klistremerke fra Paperwishes og stempel fra Kort og godt.

onsdag 2. desember 2009

Gave til gode venner


På fredag var vi invitert til noen venner og da "måtte" vi jo ha med en vertinnegave. Jeg sydde derfor disse gryteklutene med en pepperkakekone og en pepperkakemann på.

Til pakken måtte det følge med et kort. Jeg laget et lite og enkelt kort. Det ble sånn... Jeg brukte bazill, pynteark fra Inkido, pepperkakestempel som er malt med distress, bånd fra en lokal bokhandler og en stjerne som jeg ikke vet hvor kommer fra.






Inni brukte jeg Spellbinders dies og ellers pyntepapir, bånd og stjerner som på forsiden. Stemplet er kjøpt hos Kreativ Hobby....