onsdag 28. oktober 2009

Halloween


Snart halloween og i fall det skulle dukke opp noen barn her har jeg laget en liten overraskelse til dem. Har laget en merkelapp som jeg skal feste på hundeposer som jeg har litt godteri i. Jeg har brukt ferdigkjøpte tags fra Panduro. På dem har jeg limt papir i passende farge og svarte klistremerker.. Teksten har jeg skrevet og printet ut på vanlig kopipapir. Papiret og klistremerkene er fra Paperwishes.
Håper barna blir fornøyd.....om det kommer noen da....

mandag 12. oktober 2009

Sukkersøtt utfordring #56

Dette er min løsning på ukas utfordring der vi skulle bruke tekstil og hånd eller maskinsøm. Mitt tekstile innslag er bakgrunnen øverst på kortet med engler og stjerner, og sømmen er dekorsømmen rundt hele kortet. Ellers har jeg brukt bazzill samt ark fra Inkido og noen jeg har kjøpt på Scrapiness men som jeg ikke kjenner opprinnelsen til. Blomster og blader har jeg fått og hjertet er fra Creative Company.










Inni laget jeg to lommer og la et kort i hver. Jeg syns ofte at det kan bli for lite plass å skrive på og tenkte at ved å gjøre det sånn får jeg fire små sider å skrive på.

tirsdag 6. oktober 2009

Årets første julekort

Egentlig var det sukkersøtts siste utfordring jeg hadde i tankene da dette kortet ble laget, men så oppdaget jeg at i utfordringen skulle ikke kortet være firkantet og dermed kunne det ikke brukes til det. Kortet er laget med bazzill, mønsterark fra Inkido, sølvbånd kjøpt i bokhandel og en stjerne som jeg har fått av datteren min. Stemplet er fra Ladybug og jeg har embosset det med hvitt embossing pulver med litt glitter i. Har også festet på noen små bling fra Biltema. Så kortet glitrer virkelig

Inni kortet har jeg brukt de samme papirene.
Er veldig godt fornøyd med kortet selv det altså har "feil" fasong....

søndag 4. oktober 2009

Bursdagskort

Enda et bursdagskort. her har jeg brukt bazzill, pynteark og klistremerke fra Paperwishes. Motivet er en malt med distress og bladene er die-cuts. Rosene har jeg kjøpt på den lokale hobbybutikken og de var ikke merket så hvor de kommer fra vet jeg ikke.









Inni har jeg brukt samme papir og et lite klistremerke av en bil fordi Ida fyller 18 og skal snart ta førerkort. Inni de svarte hjertene er festet en en liten "bling" kjøpt på Biltema.